Sandıklı Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu
Hisar Mahallesi Eski Afyon yolu No113 SANDIKLI / AFYONKARAHİSAR

VİZYON

Kaliteli, yenilikçi ve kendini sürekli geliştiren hizmetlerimiz ile öğretmenevlerinin örnek model aldığı öncü bir kurum haline gelebilmektir.

MİSYON

Öğretmenevimizi, tarihi yapısı içerisinde öncelikle öğretmenlerimiz olmak üzere tüm misafirlerimizin, öğretmenevimize güven duyduğu, kuruma karşı önyargıların olmadığı, aldıkları kaliteli ve yenilikçi hizmetler ile misafirlerimizin koşulsuz memnuniyetinin sağlandığı örnek alınan bir kurum haline getirmektir Çağımızın getirdiği yeniliklere süratle uyum sağlayarak, yerinde yatırımlarla misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir.

BAŞARILAR

TEMEL DEĞERLERİMİZ • Etik değerlere ve iş ahlakına bağlıyız. • İnsan değerine inanıp, insana yatırım yaparız. • Öğretmenlerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılarken doğruluk, dürüstlük, objektiflik ilkesini uygularız. • Kurumsal gelişmenin teknolojik yenilikleri takip eden bir anlayışla güçlendiğine inanırız. • Kurumun çalışmalarından verimli sonuç alınmasında ekip çalışmasının önemli olduğunu düşünerek, ekip çalışmasını esas alırız. • Personelin görev dağılımında eşit davranıp, özverili çalışan personeli takdir ederiz. • Köklü bir geçmişe sahip olan Öğretmenevimizde tüm personelimizin kurumun vazgeçilmez bir ferdi olduğunu hissettirerek işbirliği içinde çalışmalarını teşvik ederiz. • Kurumdan hizmet alanların memnuniyetini esas alarak hizmette kaliteden ödün verilmemesi için gereken çabayı gösteririz.
Otel Odası :31
Öğretim Şekli :ASO

ASO

Afyonkarahisar´a uzaklık: 60km Sandıklı Merkeze uzaklık :1,5km

Hisar Mah. Eski Afyon Yolu Üzeri No:113 SANDIKLI / AFYONKARAHİSAR

Kurumumuz kamu yararına çalışmakta ve 7/24 saat hizmet etmektedir.